Torna la festa del vot de poble, Sant Sebastià

L'espectacle d'humor ReEugenio serà un dels actes que s'organitzaran al municipi per celebrar la gesta del sant.
Diumenge 20 de gener, l'Ajuntament de Bigues i Riells, amb la col•laboració de les entitats, organitza un reguitzell d'actes per celebrar la festa del vot de poble, Sant Sebastià.
A les 10.00 hores, hi ha programada una caminada des del Centre Cívic i Cultural El Rieral fins a l'Església de Sant Pere i Sant Pau de Bigues, amb el suport de Gebracb. A les 11.30 hores, es farà l'esmorzar de Sant Sebastià a càrrec de la Parròquia de Sant Pere i de Sant Pau de Bigues, a la mateixa plaça de l'Església.
A les 12.30 hores, hi haurà una missa en honor a Sant Sebastià en motiu del vot de poble, a la mateixa església. Seguidament, Societat Coral Amarant oferirà un petit concert.
A la tarda, serà el moment dels espectacles, que es faran al nou Teatre Auditori Polivalent, integrat al Centre Cívic i Cultural El Rieral. A les 17.00 hores, la companyia Teatre Mòbil presentarà Xivarri, un espectacle familiar còmic.
A les 19.00 hores, tornaran a sonar els acudits del mític humorista català amb ReEugenio, l'espectacle és gratuït amb aforament limitat.
La celebració de la festa del vot de poble s'acabarà amb una sardinada amb torrades i vi, a la plaça Miquel Bosch.
Per què celebren Sant Sebastià els biguetans i riellencs?

El 20 de gener, es fa un homenatge a Sant Sebastià per la seva feta. Diu la història, que Bigues i Riells patia la pesta i es va encomanar al sant per sobreviure. Sant Sebastià va complir les seves pregàries i salvar el municipi de les urpes de la malaltia. Des de llavors, Bigues i Riells festeja la proesa del sant amb actes per a tots els gustos.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes