Torna l'Espai Nadó de la Puput

4/2/2019
L'escola bressol ofereix un espai de formació i socialització adreçat als pares i mares d'infants de 0 a 12 mesos.
L'escola bressol municipal La Puput ofereix, aquest 2019, un espai d'intercanvi d'experiències pensat per a famílies que no portin els infants a la llar però que es vulguin informar i reflexionar sobre els dubtes que genera tenir un fill.
Des de la regidoria d'Ensenyament, amb la participació activa de la coordinadora de l'escola bressol i de les psicòlogues municipals, s'ha posat en marxa un cicle d'activitats de temàtica diversa al voltant de la maternitat i de la paternitat.

El Consistori té previst oferir més de mitja dotzena de sessions amb la col•laboració de diversos professionals que aprofundiran en noves tècniques d'aprenentatge.

Quines activitats s'hi faran?

Les activitats previstes al llarg del curs són molt variades. Dimarts 5 de febrer, començarà el cicle amb una proposta de joc adreçada als infants que ja es mantenen asseguts: "La panera dels tresors", es basa en l'exploració i tindrà lloc de les 15.15 a les 16.15 hores.
La pròxima sessió programada a l'Espai Nadó de la Puput és "Ser infant amb moviment lliure" i es farà dimarts 19 de febrer, també de les de les 15.15 a les 16.15 hores. Aquesta activitat serà la primera de dues sessions relacionades sobre el mètode Pikler, basat en el respecte a l'infant, capaç de créixer i desenvolupar-se amb plenitud.

La segona sessió, comptarà amb l'assessorament de la fisioterapeuta del CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç), Montse Torres.

Ara per ara, hi ha activitats programades fins al mes d'abril, que també parlaran de com crear bons hàbits en la parla a través del joc, del canvi que implica tenir un fill en l'àmbit de les relacions de parella i, fins i tot, de com recuperar el sòl pèlvic.