Torna la Rural Trail

19/9/2018
El 22 de setembre, Riells del Fai viurà la 3a edició de la cursa d'obstacles dels Pressupostos Participatius de Joventut.
Aquest dissabte 22 de setembre tindrà lloc la tercera edició de la cursa sense cronòmetres ni dorsals, fruit dels Pressupostos Participatius de Joventut 2018: La Rural Trail.

A les 17.00 h sonarà el tret de sortida davant del Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai, que donarà pas a 13 quilòmetres de recorregut al llarg dels Cingles de Bertí. Els elements diferenciadors d'aquesta cursa són els obstacles: bales de palla, xarxes, cordes, pneumàtics i tobogans que posaran a prova els participants, i, a més dels tradicionals avituallaments, els avituallaments temàtics, populars pel seu caràcter lúdic.

Josep Anton Tripiana, regidor d'Infància i Joventut, ha destacat els valors de la cursa organitzada per joves: "A la Rural Trail l'important no és guanyar sinó passar-s'ho bé i gaudir de l'esport. El recorregut és diferent cada edició, els joves el dissenyen a consciència i reinventen la temàtica dels avituallaments per aportar nous al·licients als corredors".
L'edició anterior va atraure, a Riells del Fai, centenars de persones de la Vall del Tenes, de la comarca i de Barcelona. Per a la Rural Trail 2018 ja hi ha més de 200 participants inscrits. Aquells qui la vulguin viure s'hi poden inscriure a través de TicTacTicket.com mitjançant el Facebook de la cursa: Rural Trail BiR. Hi pot participar tothom que tingui més de 12 anys.

La inscripció costa 5 euros i permet participar a la cursa, gaudir dels avituallaments, refer-se amb un entrepà de botifarra i endur-se un obsequi de record. Les inscripcions restaran obertes fins a exhaurir les 250 places disponibles.

Enllaç: Inscriu-te a la Rural Trail 2018