Torna la Trobada d'Acordionistes

5/10/2018
La Coral Amarant organitza, dissabte 6 d'octubre, un concert d'acordió complet al Casal d'Avis.
La Coral Amarant fa 22 anys que organitza la Trobada d'Acordionistes, una cita cultural que biguetans i riellencs esperen. Aquest dissabte 6 d'octubre a les 17.30 h, set acordionistes oferiran un concert obert a tothom, al Casal d'Avis del Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues.

El Consistori dóna suport a aquesta iniciativa que convida acordionistes de totes les edats a compartir la seva música amb els habitants de Bigues i Riells. El fil conductor d'enguany serà França, de manera que a la primera part del concert, els músics tocaran el seu repertori i, a la segona, hauran d'interpretar una peça relacionada amb el país veí.

Els organitzadors defineixen aquesta trobada
com "l'acte de la Coral Amarant on hi ha afluència de públic assegurada"i recorden que el seu objectiu és acostar l'acordió als habitants de Bigues i Riells.

Enguany participen en la Trobada d'Acordionistes set músics: Arrigo Tomasi i dos alumnes seus (Arenys de Mar), Jordi Comasòlives i Jordi Bruguera (Barcelona) i Carolina Oliver i Tino Barba (Bigues i Riells).

Diversos comerços del municipi col·laboren amb la festa a través de donatius. A més, l'acte té el suport de l'Ajuntament de Bigues i Riells, que cedeix l'espai i la infraestructura, i de l'Associació d'Acordionistes de Catalunya (ACDA).