Tornen Les Llegendes

5/11/2021
El 13 de novembre es podrà veure l’obra teatral que recull els mites llegendaris del municipi al Teatre Auditori Polivalent.

Aconsegueix les teves entrades.
Les Llegendes és l'obra teatral que recull els mites llegendaris de Bigues i Riells del Fai, que es representa en indrets d'interès patrimonial del municipi. Habitualment, aquest acte congrega més de 450 persones: és una cita cultural molt esperada per biguetanes i riellenques.

Dissabte 13 de novembre, coincidint amb la Fira del Bosc i de la Natura, Les Llegendes de Fem BiR tornarà a donar vida als mites del municipi. Enguany, el Teatre Auditori Polivalent serà l’escenari de l’obra.

Sota la direcció de Mònica Lucchetti i Mireia Coma, aquesta edició inclourà la recuperació de la llegenda del Capcigrany, tindrà un grup d’escoltes protagonistes renovat i les coreografies de Maria Pichaco, de l’escola de dansa Unik Dance Studio.

El Grup de Dones de Bigues i Riells i els SentCremats també faran possible aquesta edició.
 
 
Venda d’entrades

Les entrades per les Llegendes d'enguany es podran aconseguir en línia, a través del portal www.fila12.com, i presencialment, el mateix dia de l’obra.

Aquest acte consolidat va néixer d'uns tallers participatius de dramatúrgia que, amb els anys, s'han convertit en la representació de deu històries èpiques que van canviar el destí del municipi.

Molts dels habitants de Bigues i Riells del Fai es coneixen les llegendes de memòria: tot comença amb un grup de l'Agrupament Escolta Francesc Maspons i Anglasell que es perden d'excursió al Castell de Montbui i sense voler-ho esdevenen partícips de grans llegendes com la de Guifré el Pilós, El Moro Mussa o bé La Dona d'Aigua.