El transport escolar recupera el seu horari habitual el 8 de juny

5/6/2020
Sagalés tornarà a oferir el servei coincidint amb la reobertura dels centres educatius.
El 8 de juny reobren els centres educatius de Bigues i Riells i per això Sagalés torna a oferir el servei de transport habitual.

L'Ajuntament de Bigues i Riells recorda l'ús obligatori de la mascareta al transport públic. Sagalés, per part seva, assegura que oferirà el seu servei garantint la seguretat del passatge seguint les mesures d'higiene establertes.

Les escoles i l'institut reobriran seguint els seus plans de contingència d'acord amb les directrius del Departament d'Educació.

L'Institut Maria de Bell-lloc tornarà a obrir les portes en horari habitual pensant, sobretot, en l'alumnat de 2n de batxillerat que s'haurà d'enfrontar a la selectivitat.
 
Les escoles El Colomer i El Turó obriran per atendre les necessitats de l'alumnat i les famílies que ho requereixin, l'assistència és voluntària. Les direccions dels centres recomanen a les famílies que vulguin assessorament que truquin als centres per demanar hora amb el professorat, per tal de realitzar tutories personalitzades.

Les escoles posaran especial atenció al cicle infantil, per la conciliació, i a sisè de primària, per assessorament en el canvi de cicle.

Des de l'Ajuntament de Bigues i Riells i les direccions dels centres s'està treballant per garantir totes les mesures de seguretat sanitàries necessàries per a l'alumnat, les famílies i les persones treballadores dels centres educatius.
Documentació