Tres afortunats van al Liceu de franc

13/11/2018
La Concepció Tenas, el Pere Puig i la Jou Portillo són els guanyadors del concurs de la biblioteca municipal: s'enduen tres entrades dobles per veure "Kátya Kabànova".
El Pere, la Jou i la Concepció van anar, diumenge 11 de novembre, al Liceu a veure l'òpera "Kátya Kabànova" de franc. Aquesta ha estat la seva recompensa per participar en el concurs de la biblioteca municipal de Bigues i Riells, que oferia aquestes entrades entre tots aquells que agafessin en préstec algun document sobre música clàssica.
El Liceu va fer aquest regal a la biblioteca municipal,que va decidir sortejar-les.Una vintena de persones s'han animat a participar i, a hores d'ara, els afortunats ja han gaudit d'aquesta obra mestra.
"Kàtya Kabànova" explica la història d'una dona que li ha tocat viure en una societat controladora i que busca la llibertat a qualsevol preu. L'obra gira al voltant d'un microcosmos centrat en el destí de Kàtya, víctima de Marfa Kabànova, la seva sogra cruel, i que fa de reflex d’un altre macrocosmos, el de la condició humana, lúcidament retratada per Janáeka.