Valldeltenesagraria.cat, el web on comprar productes locals

16/9/2021
La Mancomunitat de la Vall del Tenes fa un pas més en el pla de dinamització agrària a través d’aquesta nova eina.

Més informació.
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai participa en el pla de dinamització agrària de la Mancomunitat de la Vall del Tenes. Aquest projecte busca impulsar el desenvolupament econòmic de la Vall del Tenes, especialment de les empreses i l’ocupació del sector agrari.

Per aquest motiu s’ha creat el lloc web: www.valldeltenesagraria.cat. Al web es pot trobar un plànol interactiu amb totes les explotacions agràries productores i transformadores de la Vall del Tenes.

El web està pensat per divulgar les empreses productores i la possibilitat de fer una compra de productes locals.
 
 
El lloc web també va destinat a nous membres de la comunitat agrícola que vulguin contactar amb la dinamització del projecte, sigui per consultar dubtes i o bé per poder constar al llistat de productors de la Vall del Tenes.

Campanya de difusió

Aquest mes de setembre s’han col·locat bales de palla amb una pancarta que anuncia el nou web als quatre municipis que integren la Mancomunitat: Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells del Fai. En el cas de Bigues i Riells del Fai, les bales es troben ubicades davant de la Policia Local.