La versió més eco d’“El BiR”

12/12/2019
L’edició 56 del butlletí municipal d’informació és de paper reciclat.
Aquest cap de setmana la població de Bigues i Riells rebrà a casa l’edició de Nadal del butlletí d’informació municipal. En obrir-lo es podrà apreciar un canvi substancial tant per la vista com pel tacte. El BiR número 56 és diferent de tota la resta de publicacions municipals, ja que és la primera que es fa amb paper reciclat.

En aquesta edició es publiquen notícies sobre els actes en record als 25 anys de l’incendi i de la riuada del 1994, l’endeutament 0, la remodelació de la plaça de Riells o la unificació de la recollida de residus.

També es parla de la reforma de l’església de Sant Mateu, dels 90.000€ invertits en franges forestals, del nou col•lector al Camí de Can Badell, de la II Jornada de mobilitat i del Consell d’Infants.
 
 
A més, també s’hi troben explicats el Servei d’Informació i Atenció a la Violència de Gènere i la primera gala dedicada al mèrit esportiu: Bigues i Riells, Terra de Victòries i la inauguració de “Pressions”, la sèrie escultòrica de Ferran Capdevila sobre l’1-o .

El butlletí també inclou les activitats per al jovent realitzades a través dels Pressupostos Participatius de Joventut 2019, l’arribada del Cicle Gaudí al Teatre Auditori Polivalent i una entrevista amb l’Enric Garcia Pey i Pey, l’onomastiòleg que ha elaborat el primer recull de noms de casa i noms de lloc de Bigues i Riells.


Aquesta publicació municipal també inclou, com de costum, un espai reservat per a l’opinió dels partits polítics de Bigues i Riells i una agenda dels actes previstos al municipi pròximament.