Vida natural i sostenible, el nou centre d’interès de la biblioteca

29/9/2021
El públic interessat en mantenir un estil de vida saludable i respectuós amb el medi ambient ja té el seu fons especialitzat a Bigues i Riells del Fai.
La biblioteca municipal de Bigues i Riells del Fai estrena un nou fons documental: Vida natural i sostenible. Aquest nou centre d’interès té com a objectiu facilitar l’accés a la informació relacionada amb la salut i la sostenibilitat.

L’equip de la biblioteca ha agrupat i identificat en un sol espai documents sobre la gestió de les emocions, medicines alternatives, pràctiques sostenibles a la llar, alimentació saludable, cosmètica natural i música de relaxació, entre altres.

Què hi trobarem?

Bellesa. Documentació centrada en mantenir i millorar l’aspecte extern de la persona a través de la cosmètica natural, els perfums, els olis essencials i la cura de la pell, sempre des de la vessant natural.
 
 
Creixement personal. Llibres i música d'autoajuda, relaxació i meditació.

Nutrició. Material informatiu per menjar sa i trencar mites sobre l'alimentació.

Sostenibilitat. Documentació per conèixer pràctiques sostenibles com ara el consum responsable o bé el reciclatge.

Medicina alternativa. Informació referent a la medicina no convencional com ara l’homeopatia, l’acupuntura, l’osteopatia o la cinesiologia (estudi del moviment del cos).

Teràpies. Recull documental sobre plantes utilitzades per al tractament de pràctiques beneficioses com ara exercitar ioga, pilates, massatges o reflexologia.
Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai