Visc (a) BiR, la nova campanya pel comerç local

13/7/2020
La regidoria de Promoció Econòmica impulsa el teixit comercial del municipi afavorit el consum de proximitat.
Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Bigues i Riells s'aposta per l'impuls del comerç local i ara més que mai.
Per aquest motiu, el Consistori ha engegat una campanya per promoure el consum de proximitat entre la població.
Al llarg del mes de juny s'han difós els missatges de la campanya tant a les xarxes socials com en format físic.
El contingut apel•lava al sentiment de pertinença i al compromís per tirar endavant com un poble unit: "Ara més que mai...Cuidem-nos entre totes; Fem poble; Consumim productes de proximitat; Comprem a casa; Gaudim d'un cafè a les terrasses del poble, i Estem al teu costat, consulta el directori de comerços".
Una bossa de regal per comprar al mercat

A banda, de la campanya de comunicació, des de l'Ajuntament s'ha creat una bossa de la compra exclusiva per promocionar el consum de proximitat. Es tracta d'una bossa de roba, per poder dur la compra prescindint del plàstic, amb l'eslògan #FaigComerçLocal.
 
 
Aquestes bosses es podran adquirir aquest dissabte 18 de juliol al mercat setmanal de Bigues. De 08.00. a 13.00 hores hi haurà instal•lada una paradeta del Consistori davant del Centre Cívic i Cultural el Rieral, on, complint el requisit, es podrá recollir la bossa.
Tota aquella persona que presenti un tiquet amb una compra total superior a 15,00 € obtindrà gratuïtament la bossa "Visc (a) BiR". És a dir, que es pot comprar a diverses parades diferents productes i si la suma del cost d’aquests arriba als 15,00 euros es podrá adquirir el regal.
L'eslògan "Visc (a) BiR" juga amb l'orgull i l'origen. En una mateixa frase explica al món la nostra procedència i situa Bigues i Riells al mapa, i alhora, reivindica el sentiment de pertinença i de felicitat de ser d'on som.
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells, ha volgut aprofitar aquesta campanya per fer un reconeixement a tot el col•lectiu comercial: "En aquests mesos el sector ha patit especialment la crisi sanitària i per això el vull posar com a exemple de superació i adaptació a la nova realitat".
Galiano ha reivindicat que "el nostre comerç local està viu per la convicció i sentiment de servei de totes i tots els professionals. Gràcies als nostres comerciants ens vam poder abastir de serveis essencials durant el confinament".