Vols guanyar la dessuadora oficial de l'Espai Jove L@Cova?

22/4/2020
La regidoria de Joventut engega un nou concurs per amenitzar el confinament.
Premiar i entretenir les persones joves per quedar-se a casa. Aquest és l'objectiu de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Bigues i Riells. Per aquest motiu, tan bon punt va començar el confinament, va engegar dues iniciatives per recordar als joves que no són invencibles i que les seves accions tenen conseqüències.

A través de les xarxes socials de l'espai jove La Cov@ cada dia, des de l'inici de l'Estat d'Alarma, es difon un motiu pel qual val la pena per una persona jove quedar-se a casa, per tal de conscienciar-los.

A més, durant el primer mes de confinament s'ha dut a terme un concurs amb el qual es podia guanyar una subscripció anual a plataformes com Netflix, HBO o Spotify. El House Talent Show BiR va tenir set finalistes i una guanyadora, la Valeria Martín, una jove de 17 anys de Bigues que va fer un vídeo en anglès molt original fent servir la xarxa social, Tik Tok.

 
 
Vols guanyar la dessuadora oficial de l'Espai Jove L@Cova?

La regidoria de Joventut no s'atura. Per això, ha engegat un nou concurs per motivar la gent jove durant el confinament. Ara es tracta de respondre correctament la pregunta diària que es publica a l'Instagram de L@ Cova.

Aquells qui responguin més preguntes correctes podran endur-se la dessuadora oficial de l'espai jove. La temàtica de les qüestions serà variada, des d'aquelles relacionades amb el municipi, passant per les dels grups de música jove, fins a aquelles sobre dibuixos animats.

En aquesta nova competició hi pot participar tothom del municipi que tingui entre 14 i 29 anys. A mesura que avanci el concurs, es farà una lliga entre totes les persones que hagin respost correctament les preguntes, fins a obtenir una persona guanyadora.