Vols ser monitor de lleure?

30/11/2018
Aquestes vacances de Nadal la Mancomunitat de la Vall del Tenes ofereix el curs als joves de la vall.
Si tens entre 18 i 30 anys i vols formar-te en l'educació en el lleure i així trobar una bona sortida laboral, aprofita el mes de desembre i de gener. Del 21 al 31 de desembre, excepte el 25 i el 26, i del 2 al 5 de gener s'ofereix el curs de monitor de lleure a l'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes.
Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Bigues i Riells es vol difondre aquesta formació perquè és una bona oportunitat per als joves:
1. Aquesta titulació permet aconseguir feina en casals d'estiu, estades del tipus l'Estiu és Teu o bé en cases de colònies. També permet treballar en un menjador escolar o bé en l'àmbit extraescolar.

2. El curs posa en contacte els estudiants amb l'educació integral dels infants i dels joves. S'hi aprenen metodologia i pedagogia però també primers auxilis i bons hàbits tant alimentaris com esportius. També es potencia el treball en grup.

3. És un punt de socialització entre els joves de la Vall del Tenes, permet ampliar la xarxa social de cadascú i aprendre dels altres. El mantra del curs és: Compartir és viure i Viure és compartir.
El curs de monitor de lleure en dades

Horari: De 9.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 19.00 h.
Preu: 160€
Inscripcions: fins al 10 de desembre al punt jove de cada municipi de la Vall del Tenes, en el cas de Bigues i Riells a L@ Cova.
Places: Limitades.