VOTV busca el millor amfitrió de Catalunya amb un concurs

9/2/2016
Els participants han de defensar els se VOTV està buscant qui millor representi i defensi les excel·lències de Bigues i Riells amb un nou concurs de televisió amb La Xarxa.

VOTV està buscant qui millor representi i defensi les excel·lències de Bigues i Riells amb un nou concurs de televisió amb La Xarxa.

JOC D’AMFITRIONS és un concurs en què dotze persones competeixen pel títol de millor amfitrió de Catalunya. En cada episodi, un dels participants fa d’amfitrió i introdueix la resta de concursants en els aspectes més rellevants del seu municipi. Un gran amfitrió ha de demostrar que domina la història, la geografia i l’anecdotari de la seva vila, i que, a més, és capaç de resoldre qualsevol dubte que els visitants li plantegin.

En aquest concurs, però, l’amfitrió també té el repte de deixar bocabadats els visitants. Per aconseguir-ho, s’haurà d’aliar amb associacions i entitats locals perquè l’ajudin a fer que cada moment de la visita sigui inoblidable. Seran els mateixos concursants els qui decidiran el guanyador d’aquest JOC D’AMFITRIONS.
VOTV farà el càsting el proper 10 de febrer.

Més informació i inscripcions: Web Concurs Joc d’Amfitrions