Borsa de voluntariat de Bigues i Riells

Aquest espai ofereix la possibilitat de compartir necessitats i propostes de voluntariat per a entitats i persones individuals, en una doble vessant.

D'una banda, la columna s'ofereix, està pensada per a totes les persones que puguin brindar un servei o tinguin alguna habilitat d'interès comú i puguin prestar el seu temps a la comunitat.

D'altra banda, la columna es necessita, va destinada a aquelles persones, col·lectius o entitats, per tal que hi pengin aquelles activitats o projectes que requereixin persones que de forma altruista i solidària participin en el seu desenvolupament.

Si vols penjar alguna oferta o bé alguna demanda només cal que accedeixis al DONAR-SE D'ALTA!

L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai informa la ciutadania que les publicacions d'aquest espai són estrictament destinades al voluntariat. Cap de les activitats que es demanen o s'ofereixen seran remunerades.

De la mateixa manera, la participació en la Borsa implica un compromís, per part de les persones i les entitats que publiquin una oferta de voluntariat, de donar resposta a tothom qui s'hi inscrigui; i així mateix totes les persones que s'inscriguin a una oferta, de rebre'n resposta.