Borsa de voluntariat de Bigues i Riells

Aquest espai ofereix la possibilitat de compartir necessitats i propostes de voluntariat per a entitats i persones individuals, en una doble vessant.
D'una banda, la columna s'ofereix, està pensada per a totes les persones que puguin brindar un servei o tinguin alguna habilitat d'interès comú i puguin prestar el seu temps a la comunitat.
D'altra banda, la columna es necessita, va destinada a aquelles persones, col·lectius o entitats, per tal que hi pengin aquelles activitats o projectes que requereixin persones que de forma altruista i solidària participin en el seu desenvolupament.
Va! T'hi apuntes? Si vols penjar alguna oferta només cal que accedeixis al FORMULARI

L'Ajuntament de Bigues i Riells informa a la ciutadania que les publicacions d'aquest espai són estrictament destinades al voluntariat. Cap de les activitats que es demanen o s'ofereixen seran remunerades.

Cal tenir en compte la situació d'Estat d'Alarma per la crisi sanitària de la COVID-19 i seguir les mesures de les autoritats sanitàries a l'hora de dur a terme les activitats.

Borsa de voluntariat de Bigues i Riells
Es necessita
Voluntaris per regular l'accés al TAP
El Consistori necessita personal per a l'acte de la Diada.
Nom de la persona Correu electrònic Telèfon
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Ajuntament de Bigues i Riells.
Finalitat del tractament: Gestionar la intermediació entre persones sol·licitants de serveis de voluntariat i les persones voluntàries.
Legitimació: compliment de missió d’interès públic (art. 6.1.e RGPD) i consentiment de la persona que s'inscriu (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: les dades es comunicaran per fer efectiva la intermediació entre les parts, en base al consentiment.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’Ajuntament de Bigues i Riells.

Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes