Borsa de voluntariat de Bigues i Riells

Aquest espai ofereix la possibilitat de compartir necessitats i propostes de voluntariat per a entitats i persones individuals, en una doble vessant.

D'una banda, la columna s'ofereix, està pensada per a totes les persones que puguin brindar un servei o tinguin alguna habilitat d'interès comú i puguin prestar el seu temps a la comunitat.

D'altra banda, la columna es necessita, va destinada a aquelles persones, col·lectius o entitats, per tal que hi pengin aquelles activitats o projectes que requereixin persones que de forma altruista i solidària participin en el seu desenvolupament.

Si vols penjar alguna oferta o bé alguna demanda només cal que accedeixis al DONAR-SE D'ALTA!

L'Ajuntament de Bigues i Riells informa la ciutadania que les publicacions d'aquest espai són estrictament destinades al voluntariat. Cap de les activitats que es demanen o s'ofereixen seran remunerades.

De la mateixa manera, la participació en la Borsa implica un compromís, per part de les persones i les entitats que publiquin una oferta de voluntariat, de donar resposta a tothom qui s'hi inscrigui; i així mateix totes les persones que s'inscriguin a una oferta, de rebre'n resposta.

Cal tenir en compte la situació d'Estat d'Alarma per la crisi sanitària de la COVID-19 i seguir les mesures de les autoritats sanitàries a l'hora de dur a terme les activitats.

Publicar una demanda
Es necessita
Busquem voluntaris/es per a realitzar mascaretes per a Oncovallès
L'ajuntament de Bigues i Riells del Fai busca voluntariat per a col·laborar amb l'entitat Oncovallès, realitzant mascaretes, amb el projecte " Mascaretes Reconeixent-nos". rnrnOncovallès facilita gratuïtament els materials per a fer les mascaretes que després seran venudes. Els diners aniran destinats als projectes que Oncovallès desenvolupa. rnrnSi esteu interessats/des, si us plau inscriviu-vos i ens posarem en contacte amb vosaltres.
Tens menys de 16 anys? *
Nom del representant legal del menor * Correu electrònic del representant legal del menor * Telèfon del representant legal del menor *
Nom de la persona Correu electrònic Telèfon
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Ajuntament de Bigues i Riells.
Finalitat del tractament: Gestionar la intermediació entre persones sol·licitants de serveis de voluntariat i les persones voluntàries.
Legitimació: compliment de missió d’interès públic (art. 6.1.e RGPD) i consentiment de la persona que s'inscriu (art. 6.1.a RGPD).
Destinataris: les dades es comunicaran per fer efectiva la intermediació entre les parts, en base al consentiment.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’Ajuntament de Bigues i Riells.
Les persones menors de 16 anys hauran de presentar presentaiclment una autorització signada a l'hora de realitzar l'activitat.

Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en aquest enllaç

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes