Pisos de lloguer social

Promoció de 18 habitatges amb Protecció Oficial, en règim d’arrendament, promoguts per l’empresa Visoren Renta, S.A., al carrer del mig, nº 21-23, de Bigues i Riells.

Són pisos d’1 o 2 habitacions, i tots disposen de traster i plaça d’aparcament. Els preus del lloguer oscil·len entre els 350€ i 475€ mensuals, quota que inclou les despeses de comunitat i neteja de l’edifici, l’ascensor i els impostos de Béns Immobles i Escombraries. Hi ha una fiança de 2 mesos.

 
 
Els requisits són no tenir un altre habitatge en propietat i estar treballant actualment, o bé estar jubilat o gaudir d’una pensió d’incapacitat (ingressos mínims de 800€ mensuals i màxims de 4,21 vegades l’IRSC).

Les persones interessades poden fer la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) del Centre Cívic i Cultural de Bigues (c. Anna Mogas, 130). Amb aquestes sol·licituds, s’ha creat una llista d’espera i, quan queda desocupat un habitatge, l’empresa Visoren es posa en contacte amb els interessats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes