Adopta un gat o un gos

Cada any, al municipi, es recullen a la via pública multitud de gats i gossos abandonats o perduts. Només al 2017, es van recollir més de 80 gossos i uns 40 gats. Molts d’aquests gossos foren recuperats pels seus propietaris, però d’altres resten a la protectora esperant una llar.

El nombre de gats recollits de la via pública no para de créixer en els darrers anys, fruit de la proliferació de colònies incontrolades de gats, tot i que només els cadells dels gats ferals poden ser recollits i ser donats en adopció.

Si perdeu el vostre animal de companyia, truqueu a la Policia Local (93 865 62 25) o a l’Associació Protectora d’Animals de Granollers (93 840 27 77) per a saber si l’han trobat.
L’Ajuntament té el servei de recollida i acollida contractat amb l’Associació Protectora d’Animals de Granollers, entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu acollir gossos i gats abandonats per a cuidar-los al seu refugi mentre els busquen una nova llar.

La protectora disposa d’una pàgina web per a fomentar l’adopció dels animals i promoure que puguin tenir una millor qualitat de vida amb les atencions individualitzades que un propietari els pot oferir.

Podeu consultar aquí els animals que estan actualment en adopció:
L'Entitat de gestió de colònies felines: PROGAT

  1. Fomenten i promouen l'esterilització dels gats del poble.
  2. Socorren gats del carrer o en situació vulnerable.
  3. Conscienciació sobre tinença responsable i l'importància d'identificar i esterilitzar els animals domèstics.
  4. Controlar la sobre població, les colònies felines.
  5. Millorar la qualitat de vida d'aquests animals que neixen,viuen i moren al carrer.
  6. Donen en adopció gats/es.