PAE (Programa d’Activitats Educatives de Bigues i Riells del Fai)

Benvolguts/des membres dels equips directius,
Ja teniu a les vostres mans el Pla d’Activitats Educatives (PAE) proposat per l’Ajuntament de Bi-gues i Riells del Fai pel proper curs 2021-2022.
Aquest document, ha estat confeccionat com a instrument actiu, obert i participatiu de la comuni-tat educativa del nostre municipi.

Hem volgut incorporar el nou espai municipal, que amb tant d’orgull hem inaugurat pel nostre jo-vent, L@ Cova, i mantenint la cooperació amb entitats, associacions i gaudir del patrimoni social, cultural i natural del nostre entorn.

Hi ha una oferta tan àmplia i variada que fa molt goig que els nostres infants i joves veïns de Bi-gues i Riells del Fai puguin gaudir i mostrar a les seves famílies tot el que poden aprendre i ense-nyar del seu entorn.
 
 
El curs passat, que es va iniciar amb incertesa i màxima complexitat, i la oferta educativa que in-cloïa el PAE, va oferir la possibilitat de continuar les activitats educatives externes i respectar les indicacions sanitàries i del departament d’Educació, per preservar la seguretat dels infants i joves als centres educatius.

Us agraïm la confiança que heu dipositat en aquest projecte i en els professionals que hi treballen per fer-ho possible, curs rere curs. Per això, professorat, col·lectiu de mestres, persones vetllado-res, tècniques i tècnics, monitors i monitores i el món polític hem de continuar formant un equip que doni respostes a les necessitats que ha causat aquesta pandèmia.
 
 
Desitjo de tot cor que aquestes activitats afavoreixin el retrobament, la convivència, el respecte cap als nostres principis, com són la cultura, la identitat, la llengua, els valors, el coneixement, el respecte, l’empatia i la igualtat.
 
Gràcies a tot l’equip per la vostra feina de cada dia.
Eva Martínez Olombrada
Regidora d'Educació