PAE (Programa d’Activitats Educatives de Bigues i Riells del Fai)

Benvolguts membres dels equips directius.

Torneu a tenir a les vostres mans, com cada inici de curs, el PAE que us ofereix l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai pel proper curs 2023-2024.

Sempre busquem adaptar-nos a les vostres necessitats i inquietuds creant aquest document d’una manera activa, oberta i amb la participació de tota la comunitat educativa.

Bigues i Riells del Fai, és un municipi amb dos pobles i envoltat d’un entorn natural únic, amb un patrimoni social i cultural interessant per les diferents edats del nostre alumnat i professorat.

Aquesta oferta tan àmplia i variada, fa que els nostres petits i joves veïns de Bigues i Riells del Fai puguin gaudir i mostrar a les seves famílies tot el que poden aprendre i ensenyar del seu entorn. 
 
Com podreu veure, hem reestructurat tota la oferta, traient activitats que fa temps que no es fan i incorporant noves sota petició expressa per part dels centres educatius com ofertes que hem rebut a l’àrea d’educació i que trobem interessant poder oferir i acabant incorporant d’una manera definitiva als nostre PAE.
Fent cinc cèntims de les noves propostes, podreu trobar dues activitats noves referent a la salut, tres activitats que ens ofereix la regidoria de medi ambient, una activitat de la biblioteca que ja es va fer el curs passat i degut a la bona acollida, l’hem incorporat al PAE, aprofitem la feina feta per la regidoria de promoció econòmica i acostem aquesta als centres educatius i per últim, la oferta que ofereix en conjunt les regidories d’igualtat i LGTBIQ+.


Busquem, un cop més, afavorir la convivència, el respecte cap a la nostra cultura, la nostra identitat, la llengua, els valors, el coneixement, el respecte, l’empatia i la igualtat.
Gràcies per la vostra feina, benvinguts i benvingudes als nous membres dels equips directius, i molta força a tothom per encarar el nous curs escolar.
Eva Martínez Olombrada
Regidora d'Educació