Entitats esportives

ASSOCIACIÓ LA MARE DEL TANO 
627 787 928 (Marc)
ruraltrailbir@gmail.com
Facebook La Mare del Tano
Instagram La Mare del Tano

Associació que organitza esdeveniments que aglutinen esport, natura i diversió. L'esdeveniment principal és la Rural Trail: cursa de muntanya pels entorns de Riells del Fai amb una dificultat tècnica mitjana que defuig de l'esperit competitiu. Els reptes se'ls marquen els participants i nosaltres ens assegurem que s'ho passin bé.

AIKIDO BIR 
607 801 780 (Joan)
678 496 583 (Eugeni)
aikidobir@hotmail.com
Facebook Aikido

L'Aikido és un art marcial de defensa personal. No és un esport de competició, fet que porta al practicant a la superació personal en l'entrenament, tant en infantils com en adults. Ajuda a la coordinació total del cos per a la seva plasticitat i mobilitat, emmarcat en una disciplina marcial japonesa i en un entorn de col·laboració. S'organitzen diverses trobades i cursos de defensa personal femenina durant l'any, així com cursos d'Aikido infantil i adults. 

CLUB HOQUEI PATINS BIGUES I RIELLS
secretaria@hoqueibiguesiriells.com
Lloc web Club Hoquei Patins Bigues i Riells

Esport d'equip per a nens i nenes des dels 4 anys. L'hoquei patins és un esport complet que fomenta l'activitat física, la coordinació i el joc d'equip. Equips federats en competició oficial a partir dels 5 anys. 

El nostre club fomenta l'esport femení amb equips únicament femenins en quasi totes les categories i té una presència continuada a la màxima categoria nacional des de fa 25 anys. 

Ambient immillorable amb diverses activitats socials durant l'any per a tota la família. Entrenadors i monitors de primer nivell. 

GRUP EXCURSIONISTA DE BIGUES I RIELLS AMICS DEL CINGLES DE BERTÍ
President: Manel Baylach
gebracb@gmail.com
Facebook Gebracb
Twitter Gebracb
Instagram Gebracb
Lloc web

Entitat que promou el coneixement i manteniment dels camins i senders del territori i el patrimoni del municipi mitjançant caminades i excursionsPubliquem el calendari d'activitats al nostre lloc web i als comptes de xarxes socials.
CLUB DE JUDO BIGUES I RIELLS
615 541 498 (Pere)
judobigues@hotmail.com

El judo és un esport olímpic, recomanat als nens i nenes per la UNESCO. És un esport adequat per practicar a totes les edats. Diferents activitats i trobades durant l'any. Professors titulats. 

Diverjudo: és una activitat per als més petits (P3-P4-P5) totalment lúdica que els ajudarà a millorar la psicomotricitat, les relacions i la comunicació (sense kimono). 

Defensa personal: una activitat adreçada a noies i dones a partir de 10 anys. Les dinàmiques del programa milloraran les seves capacitats físiques i la seva autoestima adquirint unes tècniques i coneixements d'autoprotecció. Sessions d'una hora amb un programa tècnic adaptat a aquestes edats i necessitats, de forma senzilla i molt pràctica. Una iniciativa recolzada per la regidoria d'Igualtat i la regidoria d'Esports del consistori.

FUTBOL CLUB ESPORTIU BIGUES I RIELLS
937 060 020
futbolbiguesiriells@hotmail.com

Oficines del club obertes els dimarts, dimecres i dijous de 18.00 a 20.00 h. 
Entrenaments al Camp municipal de Bigues i Riells
Inici de la temporada al setembre

Un club, un poble, una il·lusió! 

MOTO CLUB BIGUES I RIELLS
motoclubbiguesiriells@gmail.com

Entitat que organitza les 4 hores de Resistència Derbi Variant durant el mes de setembre als camps de can Pruna. A l'octubre 2018, ha celebrat la 1a edició de les FCM 3H Resistència Ciclomotors a Bigues i Riells, també als camps de Can Pruna.

PENYA BLAUGRANA VALL DEL TENES
jjuanbosque@gmail.com
Seu penya: carrer Anna Mogas, 70

Entitat de la Vall del Tenes amb seu a Bigues i Riells. Es programen autocars per anar a veure els partits al Camp Nou i es retransmeten els partits a la seu de la Penya.

ESCUDERIA VALL DEL TENES
escuderiavalldeltenes@hotmail.com
Facebook Web Federació Catalana d'Automobilisme


Entitat que organitza esdeveniments d'automobilisme. El més emblemàtic és la Pujada de Riells a Sant Feliu de Codines.
 
BIRIVETS
610 550 738 (Marcel)
618 430 703 (David)
birivets@gmail.com

Associació que neix amb l'esperit d'animar i engrescar la gent del municipi tot fent-los guadir de bones estones esportives, lúdiques i gastronòmiques. Organitzem activitats, la majoria de les quals col·laborant amb entitats solidàries del poble. 

CLUB ESPORTIU FUTBOL SALA BIGUES I RIELLS
673280436 (Ferran)
cfsbiguesiriells@gmail.com

Futbol Sala Bigues i Riells és una entitat per aprendre valors, així com animar i ajudar als companys a través del futbol sala. Des de les categories inferiors fins al primer equip. Us animem a provar-ho! 

CLUB DE PATINATGE ARTÍSTIC BIGUES I RIELLS
670 867 884 (Ruth)
cpabiguesiriells@hotmail.es

Esport federat de competició que es practica tot l'any. Edat apropiada per a la iniciació a partir dels 4 anys. Descomptes per a germans. Inscripcions durant tot l'any, amb un mes de prova gratuït. 

Activitats: Trofeu CPA Bigues i Riells al novembre, Trofeu Benèfic Meritxell Buira al gener i Festival d'estiu en el marc de la Festa Major de Bigues, al juny. 

SCORPIONS FOOTBALL BIGUES I RIELLS
644 387 831 
scorpionsfootballbigues@gmail.com
Lloc web municipal

Entrenaments al Camp municipal de Futbol de Bigues i Riells
Som una entitat esportiva de futbol americà que juga la modalitat de futbol flag. El futbol flag americà és una modalitat de futbol sense contacte i és mixt en totes les seves categories.
Categories: sub-11, sub-13, sub-15, cadet i sènior
 
UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA-VALL DEL TENES
uecvalltenes@gmail.com
Lloc web UEC-Vall del Tenes
Facebook UEC-Vall del Tenes
Carrer Barcelona, 25, Lliçà d'Amunt
Horari: dijous de 20.30 a 22.00 h

Entitat excursionista, esportiva i cultural, amb associats/des de la Vall del Tenes i rodalies. Organitza i col·labora amb esdeveniments relacionats amb el món de l'esport de muntanya i disposa de la biblioteca de consulta "Joan Soley i Farrés", especialitzada en temes de muntanya i viatges.

Organitzem monogràfics teòrics i gràfics: diferents xerrades i sortides de preiniciació als esports de muntany durant l'any, obertes a la gent interessada.

Veure informació específica al web de l'UEC Vall del Tenes.

Al setembre s'organitza la Marxa Passeig de la Vall del Tenes.