Espais i equipaments per la gent gran

CASAL D'AVIS EL BON CALIU
C. Anna Mogas, 130
93 865 86 86

Horari
De dilluns a divendres a partir de les 16 h

El casal d’avis és el punt de trobada de la gent gran de Bigues i Riells i està obert a tothom. Pretén facilitar la participació de la gent gran del municipi dins d’una entitat com el casal, i poder gaudir de serveis i activitats que fomentin la convivència i els animin a participar de manera activa dins de la comunitat. És un espai de trobada adreçat a tots els avis del municipi, especialment a aquell col·lectiu que fins ara no participava de cap activitat i sortia molt poc del domicili.
Des del Casal s’ofereixen activitats de lleure, formatives i culturals; com cantar havaneres, ballar gitanes, teatre, ball en línia, sardanes... Cada tercer divendres de mes es fa una sortida d’un dia i algunes de les sortides són aptes per persones amb mobilitat reduïda. Cada divendres hi ha ball amb música en viu.
PARC D'AVIS DE BIGUES
Darrera el Pavelló Municipal d'Esports
Bigues i Riells

Horari
Els dimarts i diijous d'11 a 12 h es realitzen activitats gratuïtes dirigides a persones grans. Es pot fer ús de l'equipament les 24 hores del dia tots els dies de l'any.


PARC D'AVIS DE RIELLS
Davant de Can Oliveras
Riells del Fai

Horari
Els divendres de 10 a 11.30 h es realitzen activitats gratuïtes dirigides a persones grans. Es pot fer ús de l'equipament les 24 hores del dia tots els dies de l'any. 

CENTRE DE DIA SOLBLAU
c. de la Garça, s/n
938 107 210
solblaubigues@gmail.com


LLAR I RESIDÈNCIA ELS SAULONS
93 866 05 66
93 866 14 41
residenciamagem@yahoo.es
www.llarresidenciaelssaulons.com