Entitats d'igualtat   GRUP DONES DE BIGUES I RIELLS

Contacte: Magda
938 656 537
617 309 193
grupdonesbir@gmail.com
Facebook Grup Dones de Bigues i Riells

Activitats setmanals i mensuals: gimnàstica, reiki per adults i nens, meditació i defensa personal, català, anglès, francès per adults i nens, informàtica i plàstica. Sortides a museus, teatre a Granollers i col·laboració amb el club de lectura. 

Tallers i esdeveniments detallats al web. 
Informa-te'n dels horaris i del programa al Centre Cívic el Rieral.


AQUELARRE FEMINISTA DE BIGUES I RIELLS DEL FAI
aquelarrebir@gmail.com
Instagram de l'Aquelarre Feminista
Associació feminista que té com a objectiu organitzar, participar i donar suport a les activitats del municipi, per tal de promoure la igualtat entre dones i homes.
 
Ens encarreguem de l'organització del PUNT LILA (espai que té com a objectiu atendre les víctimes d'agressions sexistes i mediar en conflictes per garantir la seguretat de totes) durant les festes majors i altres esdeveniments d'oci nocturn.
 
Les activitats que es proposen des de l'associació són tallers d'autodefensa femenina, tallers d'apoderament femení, xerrades i debats, etc.    
GRUP DE DONES DE RIELLS DEL FAI
donesriellsgrup@gmail.com
Cursets de formació de català, informàtica, tallers de manualitats i tallers infantils. Celebració de les festes populars: Reis, Sant Vicenç, Carnestoltes, Pasqua, Sant Jordi, Diada Nacional de Catalunya, Castanyada, Santa Llúcia i Nadal.
Informa-te'n al Centre Cívic i Cultural de Riells, els dilluns a partir de les 18.00 h.