Entitats joves

AGRUPAMENT ESCOLTA I GUIA MASPONS I ANGLASELL
masponsianglasell@escoltesguies.cat
Instagram de l'AEiG Maspons i Anglasell


Som una entitat juvenil d'educació en el lleure amb una llarga trajectòria al municipi en la formació d'infants i joves. Ja ho sabeu, si voleu que els vostres fills i filles s'ho passin d'allò més bé i alhora aprenguin valors, no ho dubteu més, porteu-los al CAU! 

Activitats:el Quinto de Sant Esteve, Carnestoltes, Sant Jordi, el Gran Recapte d'aliments, Casal d'estiu, Torenig de vòlei platja i campaments.


COL·LECTIU JB
colectiujb@gmail.com
Instagram Col·lectiu JB
Facebook Col·lectiu JB

Som un col·lectiu de joves de Bigues. Ens encarreguem d'organitzar tota mena d'activitats dirigides prioritàriament al jovent del municipi: programació jove de la Festa Major de Bigues, terrassetes d'estiu, festes de Carnestoltes i Nadal, competicions esportives...
Més informació sobre els nostres actes als nostres Facebook i Instagram, al web de l'Ajuntament i a l'Espai Jove La Cova.
LA FIGA ASSOCIACIÓ JUVENIL
gruplafiga@gmail.com
Instagram 

El nostre objectiu és aportar un toc jove a Riells del Fai. Adrecem les activitats a joves de 14 a 30 anys, tot i que col·laborem amb altres entitats per realitzar actes per a totes les edats. Gaudim recuperant actes i tradicions antigues i en creem de noves.


EL CASALET 

progatbir@gmail.com