Vols emprendre?

L'Ajuntament de Bigues i Riells, a través del Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, ofereix una eina pràctica de consulta i tutela per tal que les qüestions i dubtes que puguin sorgir durant el procés de creació i inici de qualsevol projecte empresarial no quedin sense una resposta. Trobareu més informació sobre recursos per a l'emprenedoria aquí.
Bigues i Riells del Fai forma part de Digiemprèn

Digiemprèn és un lloc web per estar al dia dels temes relacionats amb el comerç en línia. Aquesta plataforma està pensada per aquells que tinguin un negoci digital o en vulguin obrir un. Els comerciants de Bigues i Riells del Fai poden fer ús d’aquesta plataforma de la Diputació de Barcelona que ofereix formació telemàtica gratuïta i les claus de l’èxit del comerç en línia.

A qui va adreçat?

A persones que tinguin un negoci físic a peu de carrer, a la demarcació de Barcelona, i vulguin obrir un negoci digital i el vulguin fer brillar. També està pensada per a persones creadores o artesanes locals de la demarcació de Barcelona, professionals que dissenyin i creïn productes de consum i que vulguin disposar d'un nou canal de venda en línia.

Més informació / Registra-t'hi