Menú Principal

Inici>Actualitat >Notícies   Un municipi net entre tots

Continguts de la secció

Notícies
 
Dilluns, 12 de febrer del 2018
Un municipi net entre tots

L'Ajuntament de Bigues i Riells posa a disposició de la ciutadania el calendari de la neteja viària per tal que en pugui fer seguiment

Des del Consistori s'informa que el servei de neteja mitjançant la màquina escombra es realitza a tots els carrers de tots els barris del municipi amb diversa freqüència. Es convida a la ciutadania a fer seguiment de la neteja i a notificar qualsevol incidència a l'Ajuntament de Bigues i Riells.

Així doncs, encara que s'ofereix un servei òptim, es publicarà al web de l'Ajuntament de Bigues i Riells el calendari de la neteja diària actualitzat mes a mes. D'aquesta manera el veïnat podrà saber quan pertoca la neteja del seu carrer. En cas, que es detectés qualsevol incidència s'encoratja a la ciutadania a notificar-ho al Consistori.

Ara bé, l'Ajuntament de Bigues i Riells ja disposa d'una empresa que s'encarrega de fer una auditoria del servei de neteja viària i també compta amb l'inspector de la via pública per tal de garantir un bon servei. 

En aquest sentit, des de l'Ajuntament es volen recordar les eines que té la ciutadania a disposició per tal de fer Bigues i Riells un municipi més sostenible. Per exemple, les restes de poda s'han de dur a la deixalleria per tal de no desbordar les àrees de contenidors. A més, fent 10 visites l'any a la deixalleria s'aconsegueix un descompte del 15% del rebut de l'impost d'escombraries.

Joan Moreno, regidor d'Obres i Serveis, apunta la dificultat de cobrir un municipi amb 100 quilòmetres lineals: "Fem una crida a la col·laboració ciutadana per mantenir l'espai públic net, des de la vessant del civisme, fent un bon ús dels espais de recollida i alhora prenem la notificació de qualsevol incidència en positiu per oferir un millor servei".

De la mateixa manera, es remarca la possibilitat d'acollir-se al servei gratuït de recollida de deixalles voluminoses per encàrrec. Tan sols fent saber telefònicament a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, especificant el tipus de material i l'adreça de recollida, l'últim dijous de mes un camió passarà a domicili per tal d'emportar-se els voluminosos. En cas que corri pressa la recollida sempre es poden dur aquests tipus de residus a la deixalleria municipal.

Així doncs, perquè la ciutadania tingui accés al calendari de neteja viària s'adjunta a continuació el del mes de febrer:

·         12 de febrer: Can Barri  -   Turó

·         13 de febrer: Castell Montbui

·         14 de febrer: Bigues (centre)  -  Vinya can Pruna - Can Badell - Montparadis

·         15 de febrer: Riells del Fai  -  Racó del Bosc

·         16 de febrer: Bigues  -  Neteja Mobiliari

·         19 de febrer: Can Barri  -   Turó

·         20 de febrer: La Pineda de Bigues  -  Manantials

·         21 de febrer: Bigues  -  Neteja Mobiliari

·         22 de febrer: Riells del Fai  -  Cant Traver

·         23 de febrer: Bigues

·         26 de febrer: Polígon Industrial Can Barri

·         27 de febrer: XI. Saulons d'en Deu

·         28 de febrer: Bigues(centre)  -  Can Fabrera  -  Diamant

Lectures: 238   |  Versió PDF  |   Envia'm


Peu de pàgina

Opcions a peu de pàgina

Informació propietari

Av. Prat de la Riba, 167 • 08415 Bigues i Riells • T. 93 865 62 25 • F. 93 865 63 75 • Nif.P0802300D • ajuntament@biguesiriells.cat

Informació destacada

Amb la col·laboració de:
Logotip de la DIBA
Logotip de l'ajuntament
n | a | t | h | m | c | f | b