Digiemprèn ofereix noves formacions al comerç

31/1/2024
La regidoria de Promoció Econòmica informa sobre les noves eines de la plataforma en línia gratuïta per als comerciants del municipi.
El consistori informa de la nova oferta formativa de Digiemprèn per al 2024. Digiemprèn és un lloc web per estar al dia dels temes relacionats amb el comerç en línia. Aquesta plataforma està pensada per aquells que tinguin un negoci digital o en vulguin obrir un.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai hi està adherit com a ens des del 2021 i el web municipal compta amb un apartat destinat a la divulgació d'aquesta plataforma.

Això implica que els comerciants del municipi poden fer ús d’aquesta plataforma de la Diputació de Barcelona que ofereix formació telemàtica gratuïta i les claus de l’èxit del comerç en línia.

Novetats del 2024

Enguany, la plataforma incorpora nous recursos i nous formats, meticulosament dissenyats per ajustar-se al perfil del col·lectiu amb continguts actualitzats i recursos rellevants que contribueixin al desenvolupament professional de les persones usuàries.

A partir del febrer començaran les sessions de mentoria grupals i executives. Es realitzaran un total de 6 mentories grupals fins l’abril i tindran places limitades perquè esdevinguin realment executives. Per més informació us podeu adreçar al web de Digiemprèn i conèixer totes les mentories que proposen.
 
 
Pròxima mentoria: “Posa't a la vista de Google: Troba les paraules clau que et portaran als primers llocs”

La primera mentoria que s’ofereix aquest mes de febrer explica com destacar a Google de manera pràctica gratuïta. Se centra en identificar temes captivadors que atrauran clients potencials i generar vendes directament a Google per posicionar el negoci:

-Generació de Contingut Posicionable a Google
-Pluja d'Idees i SEO amb la Intel·ligència Artificial
-Creació de Contingut Buscable, Trobable i Guardable
- 90 minuts interactius aplicables al negoci.
- 45 minuts de sessió de seguiment personalitzada.
- Workbook de treball amb referències i recursos pràctics

L’objectiu d’aquesta mentoria és formar als comerciants en estratègies per millorar la seva presència en línia i augmentar les vendes.

A qui va adreçat?

A persones que tinguin un negoci físic a peu de carrer, a la demarcació de Barcelona, i vulguin obrir un negoci digital i el vulguin fer brillar. També està pensada per a persones creadores o artesanes locals de la demarcació de Barcelona, professionals que dissenyin i creïn productes de consum i que vulguin disposar d'un nou canal de venda en línia. Per tal de beneficiar-se del contingut de Digiemprèn, només cal registrar-s’hi.