Mesures per la prevenció del contagi del coronavirus

11/3/2020
L’Ajuntament de Bigues i Riells anul·la l'activitat als equipaments durant 15 dies, seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya.

Més informació
L’Ajuntament de Bigues i Riells anuncia les mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus al municipi.

El Consistori informa de l’anul•lació de les activitats als equipaments municipals d’acord amb les recomanacions derivades de l’activació de la fase d’alerta confirmada aquest matí pel Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d'alt risc.
Així doncs, queda suspesa l’activitat del pavelló municipal d’esports, del camp de futbol, de l'espai jove La Cov@, del Casal d’Avis El Bon Caliu i dels Centres Cívics.
 
 
Pel que fa a les activitats extraescolars només es mantindran les pròpies de cada centre i no es realitzaran aquelles que combreguin alumnes de centres educatius diferents. De moment, les escoles romandran obertes fins a nova ordre del Departament d’Ensenyament.

Aquestes mesures són preventives, ja que a Bigues i Riells no s’ha detectat cap cas, i provisionals, de caràcter temporal d’aproximadament 15 dies. Ara bé, el Consistori es mantindrà atent a les novetats i seguirà informant.